​Over ons

Vervoer op Maat gaat begin 2018, na ruim 23 jaar, over naar een nieuwe vervoerder. Wij zullen uw ritten t/m 31 december 2017 tot 20.00 uur volgens de best mogelijke kwaliteit en service blijven uitvoeren. Wij geven u graag een aantal adviezen voor het reizen met Vervoer op Maat t/m december 2017: lees meer

Vervoer op Maat is een collectief vervoerssysteem voor mindervaliden in en rondom Rotterdam. Deze dienst wordt aangeboden door de gemeente Rotterdam en uitgevoerd door RMC.

RMC is een van de grootste regisseurs van personenvervoer in Nederland en is ontstaan uit een samenwerking tussen de RET en RTC. Iedere dag maken wij het vervoer van zo'n 13.000 reizigers mogelijk. Dit zijn niet alleen Vervoer op Maat­-klanten, maar bijvoorbeeld ook zakenmensen, leerlingen, grote groepen, scheepsbemanning en bruidsparen.

Bij RMC werken zo’n 250 gekwalificeerde chauffeurs voor Vervoer op Maat. Zij rijden in aangepaste voertuigen en doen er alles aan om uw rit zo comfortabel mogelijk te maken. Zonder over te stappen kunnen Vervoer op Maat­-klanten reizen binnen Rotterdam en omstreken. Meer over onze werkwijze leest u op de Zo werkt het-pagina.

Feitjes over Vervoer op maat

  • 75 rolstoelbussen
  • 2000 ritten per dag
  • 535 afspreekpunten
  • 250 chauffeurs
  • 20.000 kilometer per dag