Vervoer op Maat: tips oktober t/m december

September 29 2017

Vervoer op Maat gaat aan het einde van dit jaar, na ruim 23 jaar, over naar een nieuwe vervoerder. Wij zullen uw ritten t/m 31 december 2017 tot 20.00 uur volgens de best mogelijke kwaliteit en service blijven uitvoeren. Wij geven u graag een aantal adviezen voor het reizen met Vervoer op Maat in de laatste drie maanden van dit jaar:

  1. In verband met de afsluiting van de Maastunnel en werkzaamheden A16/Zevenkamp is het extra druk op de weg. Er staan meer files en de reistijden door Rotterdam zijn langer. Houdt u bij het boeken van een rit rekening met extra wacht- en reistijd.
  2. Vooral in de spits is het door de wegwerkzaamheden extra druk op de Rotterdamse wegen. Wij vragen u om de spits te vermijden en te kiezen voor ritten tussen 10.00 en 15.00 uur en na 18.30 uur. Reist u wel in de spits? Houdt u dan rekening met extra wacht- en reistijd.
  3. U kunt uw ritten voor elk gewenst tijdstip reserveren. Doe dit, zo mogelijk, zo ver mogelijk van tevoren om verzekerd te zijn van vervoer. Het kan gebeuren dat uw gewenste tijd niet meer beschikbaar is. Onze telefoniste informeert u dan graag over een alternatief tijdstip.
  4. Tijdens de feestdagen willen veel mensen gebruik maken van Vervoer op Maat. Reserveer uw ritten voor de feestdagen ruim van tevoren, zodat u bent verzekerd van vervoer. Zo voorkomt u teleurstelling wanneer onze voertuigen volgeboekt zijn. Ritten op 25 en 26 december (Kerst) kunnen uiterlijk t/m 21 december gereserveerd worden.
  5. …U kunt uw ritten telefonisch bij ons reserveren. Per 1 december zullen wij het boeken via de website en app sluiten. De website blijft voorlopig wel beschikbaar voor informatie.

Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij klaar om deze te beantwoorden.

Klantenservice: 010 - 428 86 86