​Betalen en contact

​Betaling

Als u Vervoer op Maat gaat gebruiken, ontvangt u een Vervoer op Maat-­pas waarmee u ritten kunt betalen. Hiervoor ontvangt u een machtigingsformulier, waarmee u de RMC toestemming geeft om één keer per maand uw ritbedragen van uw rekening te schrijven. Daarnaast schrijven we, voor de borg van de pas, eenmalig € 10,00 van uw rekening. Dit bedrag ontvangt u terug als u zich afmeldt voor Vervoer op Maat.

Reisoverzicht

Een keer per maand vindt de betaling van uw ritten plaats. Als u voor meer dan € 10,00 per maand heeft gereisd, sturen we een reisoverzicht. Het bedrag dat hierop staat wordt ongeveer tien dagen later automatisch van uw rekening afgeschreven. Reist u erg weinig? Dan ontvangt u toch elk jaar een reisoverzicht.

Ritprijs

Voor Vervoer op Maat-ritten betaalt u dezelfde tarieven als voor het normale openbaar vervoer. Als u buiten de gemeentegrenzen reist, kan het zijn dat u hiervoor extra betaalt. De prijzen en richtlijnen hiervoor staan bij het onderdeel Kosten.

Contact met RMC

Zijn er dingen die we beter kunnen doen? Wilt u een klacht doorgeven omdat de chauffeur te laat was? Of hebt u alleen een vraag over een rit? Voor dit soort zaken kunt u altijd contact met ons opnemen. Op onze contactpagina vindt u de contactgegevens van RMC.

Tip: kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen. Misschien vindt u daar het antwoord op uw vraag.

Klantenpanel

Lijkt het u leuk om actief mee te denken over de toekomst en mogelijkheden van Vervoer op Maat? Dan kunt u zich, als klant van Vervoer op Maat, inschrijven voor het klantenpanel. Samen met een aantal andere klanten komt u een aantal keer per jaar samen met de leiding van de RMC. Tijdens de bijeenkomsten geeft u advies en uw mening over onze toekomstplannen. U kunt zich op de volgende manieren inschrijven:

Aanmelden per post

RMC
t.a.v. Klantenpanel Vervoer op Maat
Antwoordnummer 40220
3040 VB Rotterdam

Aanmelden per e­mail

klantenservice@rmc­-rotterdam.nl

Aanmelden telefonisch

010 – 428 86 86